26 d'abril de 2024

La Lliga Catalana anuncia format i calendari  

Els vuitens de final enfrontaran el CP Manlleu contra el CP Voltregà

elter.net 4 d'agost de 2020 a les 14:24
La final està prevista pel 5 o 6 de setembre | CP Manlleu

L’Hoquei Lliga Catalana ha donat a conèixer el seu calendari i el seu sistema de competició. La lliga començarà entre el 26 i el 30 d’agost i enfrontarà als quinze equips catalans de l’OK Lliga i el Manlleu, el millor classificat de l’OK Lliga Plata de la temporada passada.


Per tal de seguir els protocols de represa per la pandèmia de la Covid-19, a la fase de vuitens de final els equips s’han distribuït en quatre branques eliminatòries d’anada i tornada, tenint en compte la proximitat geogràfica. Un altre dels criteris, ha estat evitar els enfrontaments entre els set millors classificats del curs passat. Seguint aquestes premisses, el CP Manlleu li ha tocat jugar el seu primer partit contra el CP Voltregà. La resta d’emparellaments són: Barça-Mataró, Caldes-Lloret, Taradell-Vic, Girona-Palafrugell, Noia-Vendrell, Reus-Calafell i Igualada-Lleida.


Els quarts de final es disputaran a partit únic del 31 d’agost al 3 de setembre. La pista serà neutral si es juga una final a vuit o a la pista del millor classificat de l’OK Lliga 2019-2020 si finalment no es fa. Això dependrà de la disponibilitat de retransmissió del Canal Esport 3 i de les possibilitats de la seu organitzadora.


Les semifinals estan previstes que es juguin del 3 al 5 de setembre i la final serà entre el 5 i el 6 de setembre, també en una pista neutral.


L’organització ha deixat clar que en tot moment es seguiran els protocols establerts per les autoritats sanitàries, es garantirà que hi hagi prou temps entre partit i partit per evitar concentracions i assegurar una bona aplicació del protocol d’higiene.

Etiquetes:
Esports