23 d'abril de 2024

La Gran Fideuà de Festa Major per encàrrec

El dinar no es podrà gaudir envoltat de totes les persones que participin de l'acte, sinó cadascú a casa seva

Albert Vilella 5 d'agost de 2020 a les 17:57
L'horari per anar a buscar el dinar serà de 12:30 h fins a les 14:30 h | elter.net

Enguany la Festa Major s’ha hagut d’adaptar al context actual provocat per la Covid-19. En alguns casos, això significa l’anul·lació d’actes que normalment formaven part de la programació, d’altres, es pot trobar la manera de reinventar el format per tal de seguir amb la tradició. Aquest és el cas de la Gran Fideuà del Dia del Serpent.


La majoria d’àpats populars s’han hagut de suspendre, però el Graeller Rialler ho ha posat tot a favor perquè aquest no sigui el cas de la Gran Fideuà. “Un acte de rebel·lia responsable”, així defineix Pep Coronas, gerent del Graeller Rialler, l’acte que portaran a terme. Enguany la fideuà es pot encarregar fins al dia 13 d’agost, trucant al 661 10 44 66 o al 609 37 37 47. L’endemà, el 14 d’agost, es podrà anar a recollir la comanda a la Plaça de les Dones del Ter.


L’horari per anar a buscar el dinar serà de 12:30 h fins a les 14:30 h. En el moment de fer l’encàrrec, es donarà una hora per anar a recollir la ració. A més, el pagament de les comandes es farà en el mateix moment de la reserva. Amb totes aquestes mesures es vol garantir que no hi hagi aglomeracions.


La fideuà no es podrà gaudir envoltat de totes les persones que participin de l’acte, sinó cadascú a casa seva. Malgrat això, Pep Coronas assegura que prefereix fer-ho així, que no fer-ho.


El menú pels adults, amb un preu d’11 euros, compta amb una fideuà de mar, botifarra amb llit de patates al caliu i un sorbet de llimona. El menú infantil, de 8 euros, té macarrons a la bolonyesa, salsitxa de pollastre i un gelat de vainilla i xocolata. També hi ha menús per a celíacs i per a qualsevol altra intolerància i menús per a vegetarians i vegans, només cal especificar-ho en el moment de fer l’encàrrec.           

Etiquetes:
Societat