27 d'abril de 2024

La Plaça Fra Bernadí tornarà a acollir l'alegria de Guillem Roma

El cantant manlleuenc presentarà el seu nou disc a principis de l'any que ve

Albert Vilella 6 d'agost de 2020 a les 14:47
Guillem Roma es troba tancant la gira de "La constant i la variable" | C.Navarro GFM

Guillem Roma no falla hi torna per la Festa Major de Manlleu. El divendres 14 d’agost a les 10 del vespre, la Plaça Fra Bernadí tornarà a acollir les cançons plenes de personalitat i optimisme del cantant manlleuenc.


En aquest concert l’artista interpretarà temes del seu últim EP, “La constant i la variable”, i de discos passats, un ventall enorme que pot abraçar des de “Secret Place” fins a “Connexions”. També hi haurà sorpreses. Roma entonarà una cançó, que encara no té nom, però que formarà part del seu proper disc.


Guillem Roma acostuma a participar de les celebracions manlleuenques. El cantant explica que, malgrat la distància, se sent molt connectat a la ciutat on va créixer i que en el seu procés creatiu, sempre hi és present la Capital del Ter: Les vivències, els llocs i la gent de Manlleu, moltes vegades, són el material que utilitza per crear les seves cançons. Una mostra d’això, la cançó “Dejarnos Ir”, que vagi on vagi, la presenta com un tema “Made in Manlleu”. L’artista admet que li agrada molt “explorar, tocar a llocs on no hi has estat mai, torbar-te amb públics diferents, però tornar a casa sempre fa il·lusió”.  


Ara mateix, Roma es troba tancant la gira de “La constant i la variable”, que en principi havia d’acabar aquest estiu. Tot i això, a causa del confinament, s’allargarà fins al novembre. El nou treball de Guillem Roma sortirà a la llum a principis de l’any que ve.   

Etiquetes:
Cultura