23 d'abril de 2024

Obertes les inscripcions per la 43a Cursa atlètica de Festa Major

L'edició d'enguany s'ha hagut de modificar a causa del context de Covid-19

elter.net 8 d'agost de 2020 a les 10:28
Imatge de la 42a edició de la Cursa atlètica de Festa Major | Constanci Navarro

El Club Olímpic Manlleu ha obert aquest dissabte les inscripcions a la 43a edició de la Cursa atlètica de Festa Major, que organitza conjuntament amb l’Ajuntament de Manlleu. L’acte, previst pel 15 d’agost, s’ha hagut de repensar per tal complir totes les mesures higièniques i de prevenció de la Covid-19. El recorregut i el format s’han modificat i s’ha suspès la cursa infantil. Tampoc hi haurà el lliurament de premis.


Enguany, el tret de sortida es donarà a les deu del matí a la Plaça Fra Bernadí. La cursa mantindrà la seva distància, 5.000 metres. El recorregut baixarà pel Carrer del Serpent, arribant a la zona poliesportiva de Manlleu a través del Carrer Josep Serra Sió. Des d’allà els corredors aniran de punta a punta de l’embarcador del Ter i donaran la volta gairebé a l’altura del Museu del Ter. De nou, enfilaran camí pel Carrer Josep Serra Sió i arribaran a la Plaça Fra Bernadí pel Carrer d’en Santiago Rusiñol.


La 43a edició de la Cursa atlètica de Festa Major s’ha hagut de modificar a causa del context de Covid-19. Serà una competició limitada a 150 participants i es realitzaran tres sortides esglaonades, amb un màxim de cinquanta atletes. Instants abans de l’inici de la cursa, els participants s’ubicaran als espais assenyalats en el punt de sortida i només llavors es podran treure la mascareta.      


L’Ajuntament de Manlleu i el Club Olímpic Manlleu s’asseguraran de garantir i de complir tots els protocols d’higiene i de prevenció: ús de les mascaretes, gels hidroalcohòlics en els punts de recollida del dorsal i de noves inscripcions i es prendrà la temperatura a tots els atletes. La participació de la cursa comporta l’assumpció de responsabilitat individual, això significa que cada atleta ha d’assegurar que en els darrers 14 dies i en el moment de la cursa, no presenta cap simptomatologia compatible amb la Covid-19 i que no ha estat positiu de Covid-19 ni ha estat en contacte estret amb cap persona que hagi donat positiu de Covid-19 ni que hagi tingut simptomatologia compatible amb aquesta malaltia.


La inscripció, totalment gratuïta, es pot fer a través del portal web del Club Olímpic Manlleu. Aquesta és oberta a tothom major de 14 anys. Les inscripcions també es podran tramitar el mateix dia de la cursa, a partir de 2/4 de 9 del matí al punt d’informació situat a la Plaça Fra Bernadí.

Etiquetes:
Societat