24 d'abril de 2024

Èxit del Gran Bingo de Fes-te Jove més local i responsable

Les manifestacions, el temporal Glòria i l'erotisme són algunes de les temàtiques dels bingos d'aquesta edició

Albert Vilella 9 d'agost de 2020 a les 18:09
Enguany l'acte s'ha adaptat als protocols d'higiene i seguretat establerts pel Departament de Salut | Eloi Rubio

La colla gegantera i grallera de Manlleu van ser els encarregats de donar la benvinguda a tots els assistents de l’acte estrella de la Fes-te Jove d’enguany. El Prat del rocòdrom va obrir les seves portes a les cinc de la tarda, per rebre la llarga cua de participants que s’esperaven. Les inscripcions a l’acte van volar, només amb tres dies es van esgotar totes les places.


1.300 persones van participar aquest dissabte de la botifarrada popular pre-bingo, del Gran “Txupinassu”, van gaudir amb els balls que oferien els gegants de Fes-te Jove, en Titiu i la Dolçaina; i van poder jugar a la llarga llista de bingos que es van oferir.  


Enguany l’acte s’ha adaptat als protocols d’higiene i seguretat establerts pel Departament de Salut. Tots els assistents estaven dividits en parcel·les. Fora d’aquestes, no es podia anar sense la mascareta posada. A més, es va disposar gels hidroalcohòlics a l’entrada, als lavabos i a la barra.


Aquesta edició comptava amb vuit presentadors, cada dues rondes canviaven. La seva funció era la d’explicar la temàtica dels bingos que venien a continuació: Les manifestacions, el temporal Glòria o l’erotisme són algunes de les temàtiques que van aparèixer. Els premis anaven estretament lligats a aquestes temàtiques i la majoria estaven pensats per compartir-los amb la colla en aquell mateix moment: pernils, piscines inflables i, fins i tot, un satisfayer.   


Enguany el Gran Bingo de Fes-te Jove també va tenir molt present el comerç local. Un bingo estava íntegrament donat per diferents comerços de Manlleu. L’objectiu: donar suport als comerços manlleuencs.    

Etiquetes:
Societat