27 d'abril de 2024

Setmana de Festa Major

En una edició marcada per la covid-19, Manlleu encara cinc dies de celebració

elter.net 10 d'agost de 2020 a les 12:12
Dimecres comença una Festa Major diferent | elter.net

Del 12 al 16 d'agost Manlleu celebrarà la seva Festa Major. Enguany amb menys actes i complint amb totes les mesures de seguretat establertes per poder gaudir d'una festa segura.


La Cercavila de Gegants encetarà, el dimecres 12 d'agost, aquesta edició atípica de la Festa Major de Manlleu. El mateix dimecres tindrà lloc un dels actes principals, el pregó, que enguany es farà a la plaça Fra Bernadí per poder tenir un major aforament complint amb les distàncies de seguretat. La festa s'allargarà fins el diumenge dia 16 d'agost, dia que la Maravella oferirà el seu concert de fi de festa, aquest any sense ball. Entremig, havaneres, concert de sardanes, Guillem Roma, Guillem Soler i Joan Colomo entre d'altres. 


L'Ajuntament de Manlleu ha decidit tirar endavant la seva Festa Major malgrat la situació actual i ha treballat per oferir a la ciutadania una Festa Major segura on es fa una aposta clara per la cultura i on es donarà compliment a totes les mesures establertes per evitar rebrots de la COVID-19. Demanem també col·laboració i responsabilitat ciutadana.

Etiquetes:
Societat