23 d'abril de 2024

Arresten dos veïns de Manlleu per un robatori a una fleca de Roda de Ter

Els pressumptes autors dels fets van fugir amb un vehicle robat a finals de juliol

ACN/elter.net 12 d'agost de 2020 a les 12:35
La detenció va anar a càrrec dels Mossos | elter.net

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos veïns de Manlleu, de 21 i 22 anys, com a pressumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Els fets van tenir lloc la matinada de diumenge en una fleca de Roda de Ter. Es van detenir a dos joves i hi ha una investigació oberta per trobar a una tercera persona.


La primera de les detencions va tenir lloc aquest diumenge, als volts de les cinc de la matinada. Segons explica el cos de policia, en un comunicat, tres homes haurien forçat els accessos d'una fleca del carrer Joan de Mas de Roda de Ter. Posteriorment van fugir ràpidament en un vehicle. Una patrulla va aconseguir aturar-lo a la carretera BV-5222, però un dels ocupants va aconseguir fugir corrents.


En l'escorcoll del vehicle els agents van trobar una palanca, un martell i una clau d'un altre vehicle. També una guardiola i el calaix d'una caixa enregistradora que, segons les comprovacions dels policies, acabaven de sostreure de la fleca. A més, la clau de vehicle intervinguda era d'un vehicle sostret a finals de juliol a Manlleu, pel que al jove de 21 també se l'investiga per un presumpte delicte de robatori i furt d'ús de vehicle. Els dos arrestats van passar, aquest dimarts, a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic. La investigació, afegeix el cos policial, segueix oberta per trobar el tercer dels implicats en el robatori.

Etiquetes:
Societat