25 d'abril de 2024

Vigilants de seguretat impedeixen l'entrada d'un grup de joves en un acte emmarcat dins la festa del jovent de Manlleu

Els joves afectats consideren que la decisió va ser fruit d'una actitud racista per part dels agents

elter.net 15 d'agost de 2020 a les 17:44
Les tres parts implicades s'han reunit per conèixer les diferents versions dels fets | elter.net

Els vigilants de seguretat van impedir l’accés d’un grup de joves als Jardins de Can Mataró, recinte on hi tenia lloc “El Sopar Popular” de Fes-te Jove el passat 13 d’agost. Els joves afectats han presentat una queixa formal i una reclamació a l’organització, perquè consideren que la decisió va ser fruit d’una actitud racista per part dels agents.


L’empresa encarregada de la seguretat diu que no se’ls hi va permetre l’entrada perquè al grup hi havia persones conflictives.


L’Ajuntament de Manlleu i Fes-te Jove han emès un comunicat explicant que des de l’ens i l’entitat sempre s’ha rebutjat qualsevol actitud o manifestació de racisme o intolerància. També han expressat que les tres parts implicades, joves, ajuntament i entitat, s’han reunit per conèixer les diferents versions dels fets en qüestió.


L’ens local explica que fa anys que contracten aquesta empresa de seguretat i que mai abans havien tingut cap incidència similar. L’empresa, davant d’aquesta situació, ha retirat als dos agents de la resta d’actes de la Festa Major.   


De moment es continua treballant per aclarir els fets, però els afectats estan estudiant si presentar una denúncia per un delicte d’odi.  

Etiquetes:
Societat