25 d'abril de 2024

La fira «alTERna't» presenta les activitats programades pel 27 de setembre

Enguany els actes tindran com a eix temàtic la lluita contra l'emergència climàtica

elter.net 21 d'agost de 2020 a les 12:12
Enguany la celebració s'ha traslladat al 27 de setembre | elter.net

L’alTERna’t, la fira d’economia social i solidària d’Osona, ha presentat el programa d’actes i activitats de la seva 4a edició, que en aquesta ocasió giraran al voltant de la lluita contra l’emergència climàtica.


La jornada s’havia de celebrar el mes de juny a l’Embarcador del Ter de Manlleu, com de costum, però a causa del context de Covid-19, l’organització va decidir traslladar-la al 27 de setembre.


La dissenyadora gràfica de La Cabra Estudi de Manlleu, Marina Redolad, ha sigut l’encarregada de confeccionar la imatge gràfica i el cartell de la fira. En aquest hi podem trobar totes les propostes que la xarxa d’entitats que formen l’alTERna’t ha preparat per l’edició d’enguany.


Les parades d’iniciatives d’economia social i solidària del territori i les activitats pensades per a tota la família, estaran instal·lades a l’Embarcador del Ter durant tota la jornada. La Taula de Mobilitat, prevista a les 11 del matí, obrirà un petit cicle de xerrades i conferències que s’allargarà fins a les 13 h. El Museu del Ter també hi serà present. En aquesta ocasió l’entitat manlleuenca organitzarà les visites guiades a l’exposició anomenada “La mar de plàstics”.  


A partir de les dues del migdia, vermut i dinar amenitzat pel còmic Godai Garcia. Seguidament, hi haurà el concert del grup de versions Les Granades, encarregat de tancar la jornada.   

Etiquetes:
Societat