23 d'abril de 2024

Resultats de la Gran Cursa Popular de les Festes del Barri de Gràcia

Els atletes han hagut de recórrer 7,5 km per finalitzar el circuit

elter.net 22 d'agost de 2020 a les 18:19
Guanyadors de la Cursa Popular de les Festes del Barri de Gràcia 2020

La Gran Cursa Atlètica Popular de les Festes del Barri de Gràcia ha aplegat a una trentena d’atletes. El recorregut, situat a l’Avinguda Diputació, es completava un cop realitzades cinc voltes al circuit, que en total sumava una distància de 7,5 km.


El nombre de corredors ha disminuït respecte d’edicions anteriors, on s’arribava al centenar de participant, però l’organització ho atribueix a la situació actual marcada per la pandèmia. La cursa de la Festa Major de Manlleu, per exemple, també va experimentar la mateixa davallada.  


Els responsables de l’acte han garantit la seguretat dels assistents en tot moment. Abans de començar, els encarregats han pres la temperatura a tots els participants. En el moment de col·locar-se a la línia de sortida, cada atleta tenia un lloc assignat, per tal de garantir la distància d’1,5 m entre cada corredor.


Les primeres posicions d'aquest matí les han aconseguit, en aquest ordre, Benet Pous (26' 41"), de l’equip esportiu Apòstols de Bacus de Manlleu; Martí Quer (27' 40") i Joan Escarrabill (29' 28"). Eva Serradell (37' 37") i Aitana Codina (50' 27") han sigut les primeres classificades.          


D’aquesta manera s’ha tancat un any més una de les curses més antigues de la plana. Tot i això, les Festes de Gràcia continuen. El 40è Homenatge a la Vellesa, el Gran Castell de Focs o la primera edició de la Passejada de les Bobines són alguns dels actes que estan previstos per demà, diumenge.

Etiquetes:
Esports