25 d'abril de 2024

Els clubs de Manlleu comencen els entrenaments tot i la incertesa competitiva

AEC Manlleu, CEFS Manlleu i CP Manlleu ja han començat a entrenar sense conèixer del cert si les lligues s'iniciaran

Raimon Roma 25 d'agost de 2020 a les 11:37
El femení del CP Manlleu, en el seu primer entrenament | CP Manlleu

Els equips sèniors de l’AEC Manlleu, el CEFS Manlleu i el CP Manlleu ja han començat els entrenaments per preparar la temporada 2020-2021, que es presenta amb moltes incògnites sobre si podrà o no començar.


Aquest dilluns, el primer equip masculí de l’AEC Manlleu i del CEFS Manlleu van calçar-se per primera vegada les botes. Al Municipal d’Esports, l’equip dirigit per Manel Sala va fer la primera trobada del curs amb les noves incorporacions (Marc Pagès, Pol Coll, Marc Grifell o Dídac Serra) i els jugadors que continuen respecte del curs passat. Els manlleuencs esperen disputar el primer amistós el dimarts 1 de setembre al camp del Roda, de Tercera Catalana, però estan a l’expectativa de noves indicacions per part de la Federació Catalana de Futbol, que a finals d’agost encara no s’ha pronunciat clarament sobre l’inici de les competicions, si és que es produirà, i en quines condicions ho farà.


Al pavelló, el primer equip masculí del Club Esportiu Futbol Sala Manlleu també va fer la primera sessió del curs sota les ordres d’Alberto Cárdenas. Els quadribarrats encaren el segon curs consecutiu a Divisió d’Honor i, a diferència del que passa a l’AEC Manlleu, en el futbol sala sí que coneixen el calendari de la temporada.


El CP Manlleu masculí prepara l’OK Lliga catalana


Els equips sènior del CP Manlleu, tant el masculí com el femení, ja entrenen. Els jugadors dirigits per Arnau Casanovas, a més, ho fan des de fa uns dies per preparar la primera ronda de l’OK Lliga catalana, competició que comença aquest dimecres. Els manlleuencs jugaran contra el CP Voltregà aquest divendres, 28 d’agost (20:30h) a casa, i diumenge a Sant Hipòlit el partit de tornada (20h).


El club manlleuenc que començarà més tard a entrenar serà el CB Manlleu. El conjunt femení farà la primera sessió el dimarts 1 de setembre, mentre que el masculí començarà a rodar el pròxim dia 8 de setembre.

Etiquetes:
Esports