25 d'abril de 2024

El CP Manlleu disputarà els quarts de final de la lliga catalana

L'equip manlleuenc ha superat els vuitens de final amb un contundent 9 a 3 de global contra el Voltregà

elter.net 31 d'agost de 2020 a les 11:31
Demà el Manlleu s'enfrontarà contra el Noia a les 18:30 h | CP Manlleu

Els quarts de final de l'Hoquei Lliga Catalana-Frit Ravich comencen avui a Vic amb un enfrontament entre el Girona i el Caldes. El Manlleu jugarà la seva eliminatòria a partit únic demà contra el Noia.


L'equip entrenat per Arnau Casanovas i Quim Casalí jugarà aquesta fase de la competició, després de guanyar els dos partits d'aquest cap de setmana contra el Voltregà.


La lliga catalana suposa un repte pel Manlleu, ja que s'enfronta a equips de l'OK Lliga. A més, el conjunt només porta quatre entrenaments, després de tots els canvis que ha sofert la plantilla respecte al mes de març.


Malgrat tot, l'equip manlleuenc ha aconseguit superar els vuitens de final amb bons resultats. L'anada es va jugar aquest divendres a casa. El Voltregà va dominar la primera part d'un partit que en tot moment va estar molt igualat. Tot i que l'equip blanc-i-blau va tenir més oportunitats i va crear més perill, l'encert de l'atac i la porteria dels manlleuencs els hi va donar la victòria (3 – 2).


A la tornada, la mateixa tònica, però amb la pressió afegida de l'eliminatòria. El Voltregà va ser superior els primers minuts, però un gol d'Albert Bigas a l'equador de la primera part va capgirar la situació. La segona meitat va començar amb un marcador favorable pel Manlleu (0 – 2). L'equip manlleuenc es trobava còmode i el Voltregà havia d'arriscar per tal de superar la diferència de gols. L'equip groc-i-vermell va saber aprofitar la situació i durant el segon temps va ampliar la diferència de gols. El final, victòria del Manlleu (1 – 6), que va superar l'eliminatòria amb un contundent 9 a 3 de global.


Demà el Manlleu s'enfrontarà contra el Noia a les 18:30 h. L'Hoquei Lliga Catalana Frit Ravich celebrarà la final aquest mateix dissabte, durant aquesta setmana se celebraran els partits de quarts de final i de semifinals.

Etiquetes:
Esports