24 d'abril de 2024

La Policia Local aixeca 28 actes de denúncia per no portar mascareta i consumir alcohol al carrer

La vigilància a la via pública s'ha intensificat a causa de l'alt risc de rebrot en què es troba Manlleu

elter.net 31 d'agost de 2020 a les 16:19
Les sancions per no fer ús de la mascareta en espais públics són de 100 euros | elter.net

La Policia Local de Manlleu ha intensificat la vigilància al carrer per detectar, sobretot, les infraccions relacionades amb l'ús de la mascareta, el compliment de la distància mínima, la prohibició de trobades de més de 10 persones i el consum d'alcohol a la via pública.


Aquestes mesures s'han adoptat a causa de l'alt risc de rebrot en què es troba Manlleu i la resta de la comarca d'Osona.


Aquest cap de setmana passat la Policia Local va aixecar 14 actes per no fer ús de la mascareta, un tipus d'infracció que comporta una sanció de 100 euros. També, en el mateix període de temps, va interposar 14 denúncies per consumir begudes alcohòliques en grup a la via pública, amb sancions que van dels 500 als 3.000 euros.


Referent aquest fet, l'Ajuntament de Manlleu ha publicat un comunicat on recorda l'obligatorietat de portar la mascareta correctament posada, que protegeixi nas i boca, en qualsevol espai públic a partir dels sis anys. L'ens local també adverteix que l'incompliment de l'horari d'obertura i de tancament dels establiments serà sancionat.

Etiquetes:
Societat