27 d'abril de 2024

El teatre de l'Escola Puig-Agut incorpora un elevador per millorar l'accessibilitat

L'equipament és municipal i se'n podran beneficiar tots els manlleuencs i manlleuenques

elter.net 1 de setembre de 2020 a les 11:58
L'elevador que s'ha instal·lat a l'Escola Puig-Agut és mòbil | elter.net

L’Ajuntament de Manlleu ha instal·lat un elevador al teatre de l’Escola Puig-Agut a petició del centre.


Aquest nou curs escolar començarà amb aquest equipament que farà totalment accessible per a tothom l’escenari, amb un ascensor que arriba a la planta i l’elevador per pujar a la plataforma. Com que es tracta d’un equipament municipal, no només els alumnes del Puig-Agut es beneficiaran d’aquesta instal·lació, sinó també tots els manlleuencs i manlleuenques.  


La primer idea era col·locar una rampa al costat de l’escenari, però les dimensions de l’espai i la ubicació d’aquesta, no ho permetien. Després de l’assessorament per part de professionals especialitzats, es va prendre la decisió d’instal·lar un elevador. El cost d’aquest ha sigut un dels principals factors que han fet allargar el procés d’adquisició i d’instal·lació, des de la primera sol·licitud que va fer l’escola han passat dos anys.  


L’elevador que s’ha instal·lat és mòbil i, per tant, es podrà utilitzar puntualment en altres punts, com per exemple, en escenaris provisionals que es muntin per les festes dels barris de la ciutat o per la Festa Major de Manlleu.      

Etiquetes:
Societat