24 d'abril de 2024

Manlleu inaugurarà el curs escolar 2020-2021 amb la conferència «L'escola no és per a tu»

La reunió es realitzarà a través de la plataforma de comunicació "Zoom"

elter.net 3 de setembre de 2020 a les 16:33
L'acte està adreçat a tota la ciutadania, però en especial a la comunitat educativa

Aina Tarabini, doctora en sociologia, serà l’encarregada de realitzar la conferència inaugural del nou curs a Manlleu. L’acte es farà de forma virtual i tindrà lloc el dijous 10 de setembre a les 12 del migdia, a través d’aquest enllaç de la plataforma de comunicació “Zoom”.


La conferència girarà entorn de les limitacions, les oportunitats, la desigualtat i la segregació escolar dins dels centres educatius. 


Tarabini també és professora de sociologia de l’educació a la Universitat Autònoma de Barcelona, investigadora del grup de recerca en Globalització, Educació i Polítiques Socials (GEPS) i ha escrit un informe que porta el mateix títol de la conferència, “L’escola no és per a tu”. El text posa de manifest el paper que juguen els professionals de l’educació en els processos d’èxit, fracàs i abandonament escolar. Sobre aquests processos, s'hi proposen mecanismes i línies d'actuació. 


L’acte està adreçat a tota la ciutadania, però en especial a la comunitat educativa. El codi per accedir a la reunió de “Zoom” és el següent: L’usuari és 914 4786 1109 i la contrasenya és Ed.Manlleu.   

Etiquetes:
Cultura