26 d'abril de 2024

La Piscina Municipal de Manlleu canvia el sistema de pagament de les inscripcions

L'equipament ha preparat un seguit de mesures per garantir la seguretat dels usuaris

elter.net 4 de setembre de 2020 a les 13:15
La piscina s'adapta al context d'incertesa generat per la pandèmia | elter.net

La Piscina Municipal de Manlleu obrirà el període d’inscripcions el pròxim dilluns, 7 de setembre. A causa del context d’incertesa generat per la pandèmia, l’òrgan municipal ha canviat el sistema de pagament de les seves inscripcions, que ara es farà en tres fraccions, per evitar possibles devolucions futures.

El mes de març la Piscina i l’Escola Bressol Els Picarols van tornar les taxes d’aquelles sessions que no s’havien portat a terme a causa del seu tancament temporal. Per a la Piscina Municipal de Manlleu això va suposar haver d’administrar prop de 600 devolucions bancàries. Per evitar aquesta situació, el pagament del nou curs es farà en tres moments diferents: Un primer pagament el dilluns de la setmana que ve, un segon que s’haurà de portar a terme l’1 de novembre i un últim que es farà el desembre.

Pel pròxim curs, que es preveu que comenci el 28 de setembre, la piscina ha preparat un seguit de mesures per garantir la seguretat dels usuaris. S’ha reduït el nombre de cursets i hi haurà menys places, concretament, un 30% menys. També s’ha habilitat unes carpes que serviran com a vestidors. D’aquesta manera es busca descongestionar un dels espais més problemàtics.

Des de l’Ajuntament de Manlleu també s’està cercant una solució per a tota aquella gent gran que enguany no podrà participar del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) de la Generalitat de Catalunya. El programa s’ha anul·lat per evitar riscos, però des de l’Ajuntament s’està treballant per oferir una alternativa.
Els cursos, els preus i els horaris de la Piscina Municipal de Manlleu es poden consultar a través del portal web de l’Ajuntament de Manlleu.

Etiquetes:
Societat