25 d'abril de 2024

L'ANC Manlleu ja ho té tot preparat per celebrar una Diada diferent

L'acte comptarà amb la participació del baríton Ferran Albrich i de l'actor Xevi Boada

elter.net 4 de setembre de 2020 a les 16:43
A arreu de Catalunya hi ha programades 107 concentracions | elter.net

L’ANC Manlleu ha organitzat un acte a la Plaça Dalt Vila per celebrar la Diada Nacional de Catalunya el pròxim 11 de setembre.


Malgrat la situació actual, l’organització ha preparat una concentració que complirà amb els protocols de seguretat establerts pel Departament de Salut: s’haurà de portar la mascareta degudament posada, es controlarà l’aforament i hi haurà diversos punts amb gel hidroalcohòlic.  


Seguint aquestes mesures i les recomanacions de l’Assemblea, s’ha ideat una trobada que reunirà unes 300 persones davant l’edifici de Can Puget a partir de les 11:30 h del matí. Aquest cop la celebració es farà en un punt concret i no hi haurà desplaçament. A les 12 del migdia està previst que comencin els parlaments de l’ANC Manlleu, seguits de la lectura del manifest i el desplegament d’una lona amb el missatge “Objectiu Independència”. A partir d’aquí, hi haurà la participació del baríton Ferran Albrich i de l’actor Xevi Boada. El punt final el posarà el cant dels Els segadors.  


A la tarda, s’ha demanat al mossèn que repiqui les campanes al punt de les 17:14 h, que serà el senyal perquè la ciutadania surti als balcons amb la samarreta que l’ANC ha distribuït aquest any. Aquest acte es farà a tota la comarca d’Osona.  


A arreu de Catalunya hi ha programades 107 concentracions, que tindran lloc a un total de 82 municipis. Per assistir a l’acte de Manlleu o a qualsevol altre, caldrà fer una inscripció prèvia al portal web de l’Assemblea Nacional Catalana. Des de l’organització s’aconsella que els col·lectius vulnerables no participin físicament a la Diada.

Etiquetes:
Societat