27 d'abril de 2024

Les Festes del Barri Puig-Teuleria a tocar

El concert infantil de la Companyia Ninots donarà el tret de sortida a dos dies plens d'activitats

elter.net 4 de setembre de 2020 a les 17:22
L'organització no ha volgut renunciar a la gran festa del barri, malgrat el context de pandèmia | elter.net

La 14a edició de les Festes del Barri Puig-Teuleria tindran lloc aquest cap de setmana. Dos dies plens de festa, que començaran amb el concert infantil de la Companyia Ninots.Per aquest espectacle es demana a la canalla que porti un ninot que apreciïn, per exemple, aquell que fan servir per anar a dormir.


La tarda dedicada als més petits, no acabarà aquí, seguidament serà el torn dels pallassos Only Brother.


La primera jornada de les festes del barri comptarà amb el pregó a càrrec de l’actor manlleuenc, Biel Costa. Amb només tretze anys, el Biel és conegut pels seus inicis al Teatre Centre de Manlleu, amb l’obra “Tremendus castigats”. També ha participat en el videoclip de la cançó “Mil coses que faria per tu” de Miquel Moya i en el curtmetratge “Los zapatos del padre Judas”. 


La llista d’activitats del dissabte la tancarà el concert del grup Havanerus de l’Esquirol.


Pel diumenge s’han preparat dos actes que recorreran els carrers del barri. Durant el matí hi haurà la bicicletada popular i a la tarda s’ha programat la cercavila amb els Geganters i Grallers de Manlleu.


La màgia del Mag Marc i el concert del Duet Balla Balla, amb en Jordi de les Dames, encetaran la tarda. L’espectacle de llum, foc i música dels diables Els Serpents de Manlleu serà l’acte de clausura d’aquest cap de setmana carregat d’activitats per a tots els públics.


L’organització no ha volgut renunciar a la gran festa del barri, malgrat el context de pandèmia. Per celebrar l’edició d’enguany amb seguretat, l’associació ha anunciat que es seguiran escrupolosament tots els  protocols de seguretat establerts per les autoritats sanitàries.

Etiquetes:
Societat