27 d'abril de 2024

El CP Manlleu s'estrena amb victòria (1-6)

Maria Anglada, el nou fitxatge d'aquesta temporada, va marcar el tercer gol de l'equip manlleuenc

elter.net 11 de setembre de 2020 a les 10:31
El partit de tornada es jugarà dimarts que ve, 15 de setembre | elter.net

El partit d’anada de quarts de final entre el Girona CH i el CP Manlleu ha obert la primera edició de l’Hoquei Lliga Catalana Femenina. La competició es disputarà al llarg d’aquesta setmana i la que ve i l’última fase tindrà un format de Final a Quatre els dies 19 i 20 de setembre al Pavelló Municipal Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans.

L’enfrontament contra el Girona va ser la primera prova d’aquesta pretemporada. L’equip manlleuenc ho va resoldre amb un 1 a 6, un resultat positiu que deixa l’eliminatòria encarrilada.

El Manlleu va dominar l’inici del partit. El primer gol pel conjunt groc-i-vermell va arribar quan tot just havien transcorregut dos minuts. Maria Díez va ser l’encarregada d’encetar el marcador. A partir d’aquí el conjunt entrenat per Jordi Boada va perdre el control del partit i el joc va entrar en una dinàmica d’atac i contraatac constant que no beneficiava al Manlleu. Quan faltaven tres minuts per anar al descans, Alba Romeguera va marcar el gol del Girona. Semblava que aquest resultat tancaria la primera part, però uns segons abans del xiulet, Anna Bulló va tornar a posar al Manlleu per davant.

A la segona meitat, l’equip manlleuenc va recuperar el control dels primers minuts. El nou fitxatge d’aquesta temporada, Maria Anglada, va marcar el tercer gol, instants després d’haver reprès el joc. Aida Mas, Maria Díez i Anna Casarramona van fer els tres gols restants.

El Manlleu va fer una bona actuació, però li faltava ritme. Tal com explica Jordi Boada, en alguns moments es veia l’equip de la temporada passada, però en d’altres desapareixia. Malgrat això, el tècnic es mostra content amb el resultat perquè també té en compte que aquest va ser el primer partit de pretemporada després de cinc mesos parades.

El partit de tornada es jugarà dimarts que ve, 15 de setembre, a les 20:50 h.