26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu empata amb el Joanenc (2-2) i continua posant-se a to per l'inici de la temporada

Els manlleuencs, que dissabte juguen a Vilanova, van empatar el duel amb dos gols en els últims deu minuts

Raimon Roma 17 de setembre de 2020 a les 12:08
Manlleu i Joanenc es van veure les cares aquest dimecres | elter.net

El primer equip de l’AEC Manlleu continua agafant el ritme per començar la temporada 2020-2021 a Primera Catalana amb les màximes garanties possibles. Aquest dimecres al vespre, els manlleuencs empataven contra el Joanenc de Segona Catalana (2-2).

El duel d’aquest dimecres era el segon dels tres que ha de disputar l’equip de Manel Sala en set dies. Diumenge passat, els quadribarrats van deixar una bona imatge, tot i perdre (0-1), davant el Figueres i contra el Joanenc, després d’una primera part amb domini visitant, a la represa els manlleuencs van ser millors tot i no ser fins als últims minuts quan van aconseguir igualar l’electrònic. A la mitja hora de joc, una errada en defensa de Pau Franquesa provocava el primer gol visitant. A la represa, al minut 66, Roger Herms, del Joanenc, marcava des de gairebé el mig del camp el 0 a 2.

L’entrada de Guillem Escarrabill i, sobretot, de Raúl Campayo, que disputava els seus primers minuts amb el Manlleu aquesta pretemporada, va revolucionar un AEC Manlleu que va fer debutar els juvenils Marc Llobet i Marc Roquet. Precisament aquest últim va fer, a deu minuts pel final, l’1 a 2. Poc després, al minut 87, Campayo, amb un gran gol de falta directa, posava el 2 a 2 definitiu a l’electrònic entre osonencs i bagencs.

La pretemporada continua per l’AEC Manlleu, que debutarà a la lliga el 4 d’octubre contra el Palamós. Dissabte, els de Manel Sala visiten el Vilanova, equip que juga al grup 2 de Primera Catalana. El duel al Garraf començarà a les 17:30h i serà a porta tancada.