25 d'abril de 2024

El Cinema Casal de Gràcia reprèn la seva programació amb les projeccions de «El Ter al límit» i «Madre»

Després de sis mesos d'aturada aquest diumenge tornaran a obrir les portes de l'espai cinematogràfic

elter.net 17 de setembre de 2020 a les 17:08
La pròxima projecció es farà el diumenge 20 de setembre | elter.net

Sis mesos després d’ajornar totes les projeccions a causa de la pandèmia, el cinema Casal de Gràcia reprèn aquesta setmana la seva activitat amb un nou cicle de cinema de tardor.


Les sessions es faran cada diumenge a les 19 h i dins de la programació, es recuperaran els títols del Cicle Gaudí de cinema català que havien quedat pendents de projectar. La primera sessió del cicle serà el diumenge 20 de setembre, amb el documental ‘El Ter al límit’, de Martín González Damonte (Catalunya, 2020), que forma part dels actes del Mes de l’Economia Social i Solidària organitzat per la Xarxa alTERna’t. El documental mostra els problemes que el transvasament d’aigua cap a l’àrea metropolitana de Barcelona està provocant al riu i als territoris de la seva conca. Comptarà amb la participació del seu director i de Jesús Soler, del Grup de Defensa del Ter. L’entrada és gratuïta però, per motius de seguretat, l’aforament és limitat i caldrà fer reserva prèvia a través del web d’entrades de l’ajuntament.


El diumenge 27 de setembre es projectarà ‘Madre’, de Rodrigo Sorogoyen, que reprendrà la programació del Cicle Gaudí de cinema català al municipi. Aquest mes de setembre fa un any que Manlleu es va incorporar a aquest programa que acosta el cinema català més recent a les sales de tot el territori.


El ritme habitual del Gaudí és el d’una pel·lícula per mes però, a causa de l’aturada de moltes sales per la pandèmia, des d’ara i fins a final d’any es recuperaran alguns dels títols pendents. A Manlleu, se’n projectaran dos cada mes durant els mesos d’octubre a desembre, que s’aniran alternant amb altres títols escollits per l’organització del cinema Casal de Gràcia.

Etiquetes:
Cultura