25 d'abril de 2024

La fira alTERna't s'ajorna però es podrà viure del 21 al 25 de setembre a Ràdio Manlleu

L'emissora realitzarà un programa especial diari dedicat al Mes de l'Economia Social i Solidària d'Osona

elter.net 18 de setembre de 2020 a les 10:49
L'alTERna't 2020 s'ha hagut d'ajornar | elter.net

El pròxim 27 de setembre s’havia de celebrar a Manlleu la fira alTERna’t, l’acte principal del Mes de l’Economia Social i Solidària d’Osona. La situació d’emergència sanitària no ha permès i l’edició s’ha ajornat fins al 2021.


Malgrat l’ajornament de la jornada, la iniciativa manté la programació d’algunes de les activitats. A Ràdio Manlleu, a l’informatiu “Manlleu al dia”, del 21 al 25 de setembre (19h), es farà un programa especial dedicat a l’economia social i solidària. Cada dia de la setmana, es farà una tertúlia amb representants de diverses entitats i empreses relacionades amb l’economia social i solidària i s’explicaran les seves iniciatives i la seva manera de treballar, originant un debat entre tots els participants. Les temàtiques seran l’alimentació, la inserció laboral, l’educació, el medi ambient, les comunicacions i l’habitatge i, finalment, el voluntariat.


Paral·lelament a la setmana alTERna’t a Ràdio Manlleu, el Mes de l’Economia Social i Solidària a Osona es va iniciar l’1 de setembre amb dues exposicions al Museu del Ter. El pròxim diumenge, al cinema Casal de Gràcia, es projectarà el documental “El Ter al límit”. El 22 de setembre s’entregaran els premis del concurs literari “El porc del demà” i, al mateix dia, l’antropòloga Yayo Herrero farà una xerrada sobre feminisme i ecologia al Museu del Ter.


Cursos, tallers i conferències i presentacions en línia també seran protagonismes de l’economia social i solidària de la comarca durant aquest mes. Podeu consultar tota la programació a ess.manlleu.cat.

Etiquetes:
Economia i empresa