26 d'abril de 2024

Les entitats de Manlleu que faran servir el Teatre Centre aporten el seu punt de vista al projecte

Es van reunir amb els guanyadors del concurs esceno-tècnic per expressar les seves demandes, desitjos i inquietuds

Raimon Roma 18 de setembre de 2020 a les 12:26
Un instant de la reunió d'aquest dijous | elter.net

Les obres de remodelació del Teatre Centre de Manlleu avancen i aquestes pròximes setmanes es començarà a col·locar i posar a punt tot l’equipament esceno-tècnic.


Una empresa de Ripollet va ser l’adjudicatària del projecte esceno-tècnic del teatre, és a dir, tot el que implica la instal·lació de maquinària de funcionament tècnica, com els llums, els focus, les taules de so o els talons, entre d’altres. En aquest sentit, aquest dijous, es va mantenir una reunió entre l’empresa guanyadora del projecte i representants de diferents entitats culturals de Manlleu. L’objectiu de la trobada va ser “parlar amb gent de Manlleu que farà servir regularment l’equipament”, com afirma el regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Manlleu, Enric Vilaregut.


El regidor destaca que “ara és el moment d’atendre aquestes demandes i recomanacions” per part de les entitats perquè es començaran a col·locar i a comprar aquests elements tècnics necessaris per al funcionament de l’equipament. A la reunió hi havia representants de l’Associació Teatre Centre, de l’Escola de Música i del Manlleu Film Festival, que van compartir amb l’empresa responsable els seus desitjos i les seves recomanacions de cara el bon ús de l’espai. Els terminis perquè l’equipament esceno-tècnic estigui instal·lat al Teatre Centre haurien de ser fins a finals d’any.


Enric Vilaregut explica a Ràdio Manlleu i elter.net que ja s’està treballant en un projecte executiu per les plantes superiors. Allà hi aniran, entre d’altres, els camerinos i, en aquesta mateixa fase del projecte executiu, també s’habilitaran els soterranis que s’utilitzaran com a magatzems, unes oficines pel personal de gestió, els lavabos i el bar de la planta baixa.  En aquest mateix projecte executiu també està previst una nova fase dedicada a una sala gran a la primera planta i una sala d’assaig a la tercera, totes dues per la banda del carrer del Pont.

Etiquetes:
Cultura