26 d'abril de 2024

Manlleu té tretze classes escolars confinades per positius de covid-19

Aquest dimarts quatre grups de l'INS Antoni Pous s'han hagut de confinar

elter.net 22 de setembre de 2020 a les 11:13
L'Antoni Pous, amb sis grups, és el centre amb més classes confinades | INS Antoni Pous

Quatre classes de l’Institut Antoni Pous s’han hagut de confinar aquest dimarts al matí després de detectar nous casos positius al centre escolar manlleuenc.


Aquests han estat els últims casos confirmats a escoles i instituts de Manlleu, on ja hi ha un total de tretze classes confinades en poc més d’una setmana de curs. L’Antoni Pous, amb sis grups, és el centre on s’han detectat més casos. L’Escola Quatre Vents, amb tres classes, el Puig Agut, amb dues i Vedruna Manlleu i l’Escola Bressol Els Picarols, amb una, també tenen afectats i els respectius alumnes i professors confinats a casa. Els aïllats són de totes les edats, des de la classe de P3 al Vedruna fins a una de 1r de Batxillerat a l’Antoni Pous. Això representa un 10% dels alumnes manlleuencs, pel que un 90% continua fent classes amb normalitat.


L’augment de casos a les escoles manlleuenques va estretament lligat a l’alt índex de rebrot que hi ha Manlleu. Amb una setmana de curs ja s’han hagut de confinar tretze classes i els centres hauran d’adaptar-se a aquesta situació per planificar l’escolarització d’aquests alumnes que hauran d’estar quinze dies fent quarantena.

Etiquetes:
Societat