26 d'abril de 2024

L'Associació Teatre Centre torna a programar obres aquesta tardor

Els alumnes dels tallers de teatre de l'entitat tornaran a aixecar el teló de l'Espai Rusiñol

elter.net 23 de setembre de 2020 a les 11:03
Els joves del taller de teatre juvenil s'estrenen aquest dissabte | Teatre Centre

Després de mesos amb les portes tancades, l’Espai Rusiñol tornarà a obrir al públic aquest cap de setmana gràcies a les representacions que han preparat els alumnes dels tallers que organitza l’Associació Teatre Centre.


Els primers en aixecar el teló seran els i les joves del taller de teatre juvenil amb l’estrena de l’obra “De ningú des d’enlloc”, el pròxim dissabte 26 de setembre a les 21h. L’obra s’inspira en la vida de nois i noies en camps de refugiats, què n’esperen del seu futur i, entre d’altres, com és la seva vida diària. El dia 3 d’octubre serà el torn per l’obra “A les quatre en punt”, realitzada per un segon grup de teatre juvenil. La sinopsi explica que es produeix una trobada entre joves desconeguts que tenen més coses en comú de les que es pensen i la representació estarà plena de misteris i de secrets.


Els participants més joves dels tallers de teatre de l’entitat, infants d’entre 6 i 9 anys, han preparat pel dissabte 11 d’octubre “La revolució dels contes”, una obra col·lectiva que exposarà contes dels germans Grimm, l’Andersen o en Perrault amb un toc personal dels participants. Finalment, el 18 d’octubre, els alumnes del taller de teatre per a nens i nenes de 10 o 12 anys portaran “Una nit de por”, una investigació sobre la por i la seva justificació.


Per més informació i compra d’entrades per veure els espectacles cal visitar la pàgina web de l’entitat, www.teatrecentre.cat.

Etiquetes:
Cultura