26 d'abril de 2024

El Cicle Gaudí de cinema torna a Manlleu amb la pel·lícula «Madre»

Al cinema Casal de Gràcia es projectaran dos títols al mes fins al mes de desembre

elter.net 23 de setembre de 2020 a les 18:35
El cinema Casal de Gràcia tornarà a obrir les portes | elter.net

 Aquest mes de setembre fa un any que Manlleu es va incorporar al Cicle Gaudí de cinema, un programa que acosta el cinema català més recent a les sales de tot el territori.


El pròxim diumenge 27 de setembre es projectarà “Madre”, de Rodrigo Sorogoyen, que reprendrà la programació del Cicle Gaudí de cinema català al municipi. El ritme habitual del Gaudí és el d’una pel·lícula per mes però, a causa de l’aturada de moltes sales per la pandèmia, des d’ara i fins a final d’any es recuperaran alguns dels títols pendents. A Manlleu se’n projectaran dos cada mes durant els mesos d’octubre a desembre, que s’aniran alternant amb altres títols escollits per l’organització del cinema Casal de Gràcia.


El Cicle Gaudí és l’únic circuit estable a Catalunya que promou el consum de cinema català arreu del territori. S’aposta pel cinema de proximitat, programant exclusivament cinema de producció catalana. La pel·lícula d’aquest diumenge, “Madre”, explica la història de l’Elena, que va perdre al seu fill Ivan, de sis anys, en una platja de França. Ara l’Elena viu en aquesta platja i està començant a sortir d'aquest fosc túnel on ha estat ancorada tot aquest temps. La projecció començarà a les 19h i el preu de l’entrada és de 4,50 €.

Etiquetes:
Cultura