26 d'abril de 2024

Suspesos els actes del Porc i la Cervesa del primer cap de setmana d'octubre

L'alt índex de risc de rebrot a Manlleu han provocat la suspensió dels tastets organitzats per l'edició d'aquest any

elter.net 25 de setembre de 2020 a les 10:45
La fira del Porc i la Cervesa no se celebrarà | elter.net

Els organitzadors de la Fira del Porc i la Cervesa es van reinventar aquest any per oferir activitats reorientades a causa de la situació actual però, finalment, s’ha decidit suspendre l’edició que s’havia de celebrar el primer cap de setmana d’octubre.


La situació pandèmica que viu la ciutat no convida a realitzar una activitat que reuneixi públic com els “Tastets del Porc i la Cervesa”. Es tractava d’un format menys concentrat i amb activitats d’aforament limitat, però s’ha decidit ajornar l’edició del 2020 “valorant fer-la més endavant o suspendre-la definitivament”, com asseguren en un comunicat els organitzadors. La programació, que començava el pròxim 1 d’octubre, ja comptava amb concerts de Mazoni o Núria Graham, a més dels habituals tastos de cerveses o embotits artesans.


L’organització volia oferir a tota la ciutadania un format de Porc i Cervesa més petit, adaptat a la nova situació però mantenint l’essència tradicional. Han comunicat que es retornarà l’import de les entrades adquirides prèviament i que ben aviat es podrien anunciar noves dates de celebració.

Etiquetes:
Societat