26 d'abril de 2024

El CP Manlleu comença la defensa del títol de l'OK Lliga contra el Girona

Les retransmissions de l'equip tornen, per segona temporada consecutiva, a Ràdio Manlleu

Raimon Roma 25 de setembre de 2020 a les 13:25
Manlleu i Girona es veuran les cares a la primera jornada | CP Manlleu

Aquest diumenge comença la temporada 2020-2021 a l’OK Lliga femenina, amb el CP Manlleu que buscarà revalidar el títol aconseguit l’any passat a causa de l’aturada de la competició per la covid-19.


Aquest fet va deixar una espina clavada a les manlleuenques, que es trobaven en el millor moment de la temporada, i és per això que l’equip buscarà repetir el títol aquesta vegada sobre la pista. Les de Jordi Boada debuten aquest diumenge, a les 16:05h, la primera jornada contra el Girona al Pavelló Municipal d’Esports de Manlleu. El tècnic del CP Manlleu destaca que serà una lliga molt igualada però que l’equip “aspira a aixecar el títol”.


Amb només Maria Anglada com a nova incorporació, el CP Manlleu és aspirant a tots els títols aquesta temporada. El primer a començar és una OK Lliga que ha canviat de format, d’entrada, amb dos grups de vuit equips. El primer test serà contra un Girona al qual el conjunt manlleuenc ja va derrotar molt àmpliament fa uns dies a la Lliga Catalana, encara que Boada afirma que serà “un duel totalment diferent” i que ja hi haurà punts en joc.


Ràdio Manlleu retransmetrà els partits del CP Manlleu a l’OK Lliga


Per segona temporada consecutiva, Ràdio Manlleu torna a estar al costat de l’equip manlleuenc a la màxima categoria de l’hoquei estatal. Amb Dionís Crusellas des de la pista i Marina Arisa des de l’estudi, cada setmana es retransmetran els partits de l’equip entrenat per Jordi Boada. A causa de la covid-19, aquest any, si més no a la primera fase de la competició, no es realitzaran els desplaçaments a Astúries ni a Madrid per precaució i seguretat, però novament les victòries del CP Manlleu es cantaran al 107 FM.

Etiquetes:
Esports