26 d'abril de 2024

Ple de l'Ajuntament de Manlleu del mes de setembre

Se celebrarà aquest dimarts, 29 de setembre, de manera telemàtica; es podrà seguir a Ràdio Manlleu

elter.net 28 de setembre de 2020 a les 16:38
El ple se celebrarà de manera telemàtica | elter.net

Aquest dimarts, 29 de setembre, se celebra el ple ordinari del mes de setembre de l’Ajuntament de Manlleu. A causa de la situació epidemiològica al municipi es farà novament de manera telemàtica (19h).


Al ple, que es podrà seguir en directe a través de Ràdio Manlleu, es tractaran diversos punts com l’aprovació de la incoació de l’expedient de determinació de la nova modalitat de gestió del servei de residus. També es modificarà el contracte de servei de neteja de les dependències municipals, amb l’objectiu d’incloure la neteja al Banc d’Aliments, que es va traslladar fa unes setmanes a la carretera d’Olot. L’aprovació inicial de la modificació d’un punt del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU), que fa referència a delimitar al paratge d’Espadamala un àmbit destinat a sistema general d’infraestructures, una planta de tractament de residus, ocuparà el primer punt de l’ordre del dia.


També es llegirà una moció sobre el model de recollida de residus a Manlleu, un tema que tindrà protagonisme a la sessió plenària d’aquest dimarts, en directe al 107 FM o a radiomanlleu.cat.

Etiquetes:
Política Municipal