25 d'abril de 2024

L'Espai Rusiñol acull la pel·lícula que narra la història de l'assassinat de Guillem Agulló

El jove militant antifeixista va morir, ara fa 27 anys, a mans d'un grup de neonazis

elter.net 1 d'octubre de 2020 a les 09:47
La pel·lícula es podrà veure a l'Espai Rusiñol | ACN

Aquest divendres, 2 d’octubre, l’Espai Rusiñol acull la projecció de la pel·lícula “La mort de Guillem”, en un acte organitzat pel Casal Popular Boira Baixa, l’ANC Manlleu, CDR Manlleu i Arran Manlleu.


El film, que començarà a les 21:30h, narra la història de la mort de Guillem Agulló, ara fa 27 anys, per una punyalada al cor a càrrec d’un grup de neonazis. La història del jove Agulló, que només tenia 18 anys i era militant de Maulets i del moviment antifeixista, s’ha portat a la gran pantalla i s’ha estrenat aquests dies a les principals televisions públiques dels Països Catalans. El film explica com els seus pares lluiten perquè no es manipuli la mort del seu fill i com la memòria de Guillem Agulló esdevé un símbol de la causa independentista.  


L’acte seguirà totes les mesures de seguretat i d’higiene marcades per les autoritats sanitàries i en tot moment serà obligatori l’ús de la mascareta. Per reservar plaça cal completar un formulari a la pàgina web www.boirabaixa.cat. Aquest dimecres a la tarda ja hi havia un 60% de l’aforament reservat.

Etiquetes:
Cultura