23 d'abril de 2024

Més d'una quarantena de persones en situació d'atur es beneficien del programa 30 Plus

Empreses del territori reben ajudes per aconseguir la inserció de treballadors de més de 30 anys

elter.net 1 d'octubre de 2020 a les 15:06
L'OPE Manlleu abandera aquest programa | elter.net

El passat 15 de setembre es va realitzar una trobada de valoració amb els diferents Serveis Locals d’Ocupació d’Osona i amb altres agents que col·laboren amb el programa 30 plus.


Aquest programa comarcal que dona ajuts a les empreses per tal d’aconseguir la inserció de persones en situació d’atur de 30 i més anys. Des de l’OPE Manlleu, entitat promotora, es va fer balanç de les contractacions del programa, que han tingut uns resultats molt positius. Enguany, del total de 43 contractacions un 58% han sigut a dones. La gran majoria de contractes s’han realitzat a persones majors de 46 anys i les empreses més beneficiades han estat les PIMES i persones en règim d’autònom. S’han aconseguit 15 contractes indefinits, des de l’inici, i la gran majoria són a jornada completa.


Aquestes dades posen de manifest que els objectius del programa es compleixen, en el sentit que acaben sent contractades aquelles persones que més pateixen l’atur i que més complicat ho tenen per tornar a trobar feina. A més, les condicions laborals (durada i jornada) també donen molta estabilitat a les persones participants. Actualment, restem a l’espera de la resolució de la nova edició. Tan bon punt es tingui més informació, es comunicaran les condicions i les dates per a les noves contractacions.

Etiquetes:
Economia i empresa