23 d'abril de 2024

El Teatre-Cinema Casal de Gràcia acull la projecció de «La innocència»

El film és l'òpera prima de Lucía Alemany i el debut de Carmen Arrufat a la gran pantalla

elter.net 3 d'octubre de 2020 a les 09:35
La pel·lícula es projectarà demà a les 19 h | elter.net

El Cicle Gaudí porta el drama del film “La innocència” a Manlleu. La proposta cinematogràfica es projectarà demà, diumenge 4 d’octubre, al Teatre-Cinema Casal de Gràcia, al Carrer Roca.


La xarxa del circuit estable de cinema en català ha crescut. Aquest mes de setembre la llista s’ha ampliat a 66 poblacions, 14 noves sales, que cada mes programen pel·lícules en català. A part d’apostar pel cinema de proximitat, el cicle ofereix films que s’han estrenat recentment a sales comercials.


“La innocència” gira al voltant del somni de la Lis (Carmen Arrufat), marxar del poble i convertir-se en artista de circ. La trama ens situa al final de l’estiu, la protagonista gaudeix dels últims moments abans de tornar a la rutina: s’ho passa bé amb les amigues i queda amb la seva parella, uns anys més gran que ella. Quan comença la tardor, la Lis descobreix que està embarassada. La manca d’intimitat, el xafardeig constant dels veïns del poble i la pressió dels seus pares i de la seva parella, la Lis haurà d’afrontar tot plegat per fer realitat el seu somni.


Es tracta de l’òpera prima de Lucía Alemany i el debut de Carmen Arrufat a la gran pantalla. La pel·lícula es va estrenar al Festival de San Sebastián i va guanyar el Premi Jurat Jove. També ha obtingut dues nominacions als Premis Goya i set nominacions als Premis Gaudí.


La pel·lícula d’aquest diumenge començarà a les 19 h al Teatre-Cinema Casal de Gràcia i el cost de l’entrada és de 4,50 euros.  

Etiquetes:
Cultura