26 d'abril de 2024

Tres gols en quatre minuts donen la victòria al CP Manlleu (0-3)

El conjunt manlleuenc va dominar el partit contra Las Rozas, però a estones li va falta encert davant de porteria

Albert Vilella 3 d'octubre de 2020 a les 18:20
La setmana que ve el Manlleu rebrà a casa el HC Borbolla | CP Manlleu

La segona jornada de l’OK Lliga femenina va enfrontar dissabte passat el CP Las Rozas contra el Magic Studio CP Manlleu. Tot i la situació epidemiològica de la Comunitat de Madrid, els dos equips es van poder veure les cares en un partit amb domini manlleuenc, malgrat que els gols no van arribar fins a la segona part.


Pocs alts i baixos durant el primer temps. El Manlleu tenia el control del partit i constantment aconseguia crear ocasions de gol, però aquestes no acabaven d’arribar a bon port. L’equip groc-i-vermell tenia intenció, però li faltava encert de cara a portaria. La segona part va començar marcada per una targeta blava a Maria Díez. El Las Rozas va fallar la falta directa, però amb una jugadora menys, el Manlleu va fer un pas enrere. Els minuts s’escolaven i l’empat es mantenia. Llavors, quan faltaven deu minuts pel final, van arribar els gols i la insistència va donar els seus fruits. El marcador l'obria Maria Díez, amb un xut des de la frontal de l’àrea. En la jugada següent, Díez tornava a marcar, aquest cop amb un xut creuat amb molta potència. La cirereta la posava Anna Casarramona amb una rematada al segon pal.


Segona victòria del CP Manlleu aquesta temporada i sense encaixar cap gol. L’equip local, que manté el lideratge del seu grup, rebrà la setmana que ve a casa el HC Borbolla. El partit tindrà lloc el proper dissabte 10 d’octubre a les 17h.  

Etiquetes:
Esports