25 d'abril de 2024

ERC Manlleu demana a Àlex Garrido que reconsideri la seva decisió

Aquesta tarda es produirà una concentració de suport a l'alcalde davant l'Ajuntament de Manlleu (19:30h)

Raimon Roma 5 d'octubre de 2020 a les 12:00
Tot l'equip d'Esquerra Manlleu serà present a la concentració | elter.net

Esquerra Republicana de Manlleu va fer aquest diumenge a la tarda un comunicat on demanen a Àlex Garrido que "reconsideri la seva decisió" lamentant "profundament" la utilització d'un vídeo privat com a "eina d'escarni i atac".


El partit del qual forma part l'alcalde de la ciutat s'ha mostrat al costat de la seva figura, des del comunicat de divendres passat, on s'anunciava la dimissió de Garrido, com en el que el partit va publicar aquest diumenge, on deixen clar que fan costat al batlle i li demanen que s'ho repensi i continuï al capdavant del consistori. "Respectem una decisió complicada presa davant una situació molt dura, però creiem que no és proporcional a un incident que en cap cas és il·lícit o il·legal i per tant demanem que reconsideri la decisió", es pot llegir en el comunicat. Al mateix temps, des d'Esquerra destaquen "la trajectòria política impecable" de Garrido a l'alcaldia i l'energia que ha dedicat a la ciutat.


Concentració de suport a Alex Garrido davant l'Ajuntament de Manlleu (19:30h)


La resposta de la ciutadania manlleuenca a l'anunci de la dimissió d'Àlex Garrido es podrà veure la tarda d'aquest dilluns davant l'Ajuntament. A les 19:30h s'ha convocat una concentració per donar suport a l'alcalde i demanar, en la línia del comunicat d'Esquerra, que reconsideri la seva posició. La concentració es farà sota el lema de "No estàs sol!". ERC Manlleu ha demanat que es respectin estrictament totes les mesures de seguretat per part de tots i totes les assistents.

Etiquetes:
Política Municipal