25 d'abril de 2024

Junts x Cat, que forma part de l'equip de govern a Manlleu, demana a Àlex Garrido que no dimiteixi

El partit encapçalat per Arnau Rovira es planteja «no acceptar» la possible renúncia del batlle manlleuenc

elter.net 5 d'octubre de 2020 a les 17:51
ERC i Junts x Cat tenen un pacte de Govern a Manlleu | elter.net

En un comunicat, Junts per Catalunya de Manlleu, que forma part de l'equip de govern a l'Ajuntament, assegura que es planteja "no acceptar" la possible renúncia d'Àlex Garrido com a alcalde de la ciutat al ple del mes d'octubre.


Les mostres de suport i de confiança per part del grup polític són molt clares i directes i, a més, recalquen que demanaran al consistori que es realitzi un ple extraordinari "que debati els fets d'escarni públic que ens ocupen". Des de Junts x Cat diuen que en aquests moments és moment de defensar la ciutadania i complir amb el programa electoral i que "el debat sobre els afers privats d'un càrrec electe ha traspassat els límits de la política per situar-lo en el camp de la humiliació pública i l'extorsió".


La CUP Manlleu i Marta Moreta, del PSC, donen la seva opinió a les xarxes socials


L'oposició a l'Ajuntament de Manlleu també s'ha pronunciat sobre la decisió d'Àlex Garrido de renunciar a l'alcaldia del municipi. Tant la CUP Manlleu com el PSC, amb una publicació a les xarxes socials, van donar suport a Garrido rebutjant l'atac i el linxament públic pel que fa a la difusió del vídeo i respectant la decisió del batlle de deixar el càrrec. D'altra banda, del regidor no adscrit, Paco Zambrana, no se'n sap res de la seva opinió del cas ni de la seva aportació política al municipi més enllà de l'últim dimarts de mes, quan assisteix als plens.

Etiquetes:
Política Municipal