26 d'abril de 2024

Àlex Garrido deixa entreveure que pot canviar de decisió i continuar a l'alcaldia de Manlleu

Un miler de persones s'han concentrat a la plaça per donar suport el batlle, que reflexionarà el seu futur a Montserrat

Raimon Roma 5 d'octubre de 2020 a les 20:41
Àlex Garrido, a la concentració d'aquest dilluns | Josep Maria Costa

Gairebé un miler de persones s'han concentrat aquesta tarda de dilluns a la plaça Fra Bernadí, davant l'Ajuntament, per mostrar el seu suport cap a Àlex Garrido, que divendres anunciava la seva renúncia a l'alcaldia.


Si aquest matí Garrido deia que "només una cosa molt grossa em faria canviar la decisió", aquesta tarda anunciava que "el que estic veient és potser la cosa molt grossa que havia de passar". Amb aquestes paraules ha deixat la porta ben oberta a continuar a l'alcaldia i fer un pas enrere en la seva decisió de plegar, fet que ara mateix sembla més probable que no pas aquest cap de setmana. A la plaça s'han reunit centenars de veïns i de veïnes, a més diferents personalitats polítiques de la comarca, principalment d'Esquerra Republicana i també la consellera Teresa Jordà.


Minuts i minuts d'aplaudiments i crits com "No estàs sol!" i "Àlex Garrido, alcalde de Manlleu". El batlle ha pres la paraula i ha realitzat un discurs on ha tornat a demanar disculpes pel vídeo i on ha explicat que sempre posarà per davant la ciutat. 


La decisió, al Monestir de Montserrat


Àlex Garrido ha anunciat que aquesta setmana prendrà una decisió definitiva. Entre dijous i divendres la farà saber després de passar un parell de dies al Monestir de Montserrat, on tindrà temps de "reflexionar" sobre quin és el seu futur polític immediat. L'alcalde ha assegurat que prendrà la decisió i, al mateix temps, començarà a escriure un nou llibre sobre aquesta experiència i també sobre el mal que poden fer les xarxes socials.


Sigui com sigui, després de la concentració d'aquest dilluns al vespre es pot entreveure que la dimissió que va anunciar divendres passat ja no és tan irrevocable i tot fa indicar que la probabilitat que continuï a l'alcaldia de Manlleu és molt probable.

Etiquetes:
Política Municipal