25 d'abril de 2024

El CP Manlleu masculí debuta dissabte a l'OK Lliga Plata

El conjunt dirigit per Arnau Casanovas rebrà la visita del Sant Just a la primera jornada

elter.net 8 d'octubre de 2020 a les 11:15
Els manlleuencs debuten a l'OK Lliga Plata aquest dissabte | elter.net

Les proves i els partits de pretemporada s’han acabat pel CP Manlleu Embotits Solà, que aquest dissabte debuta a l’OK Lliga Plata masculina, a casa, contra el Sant Just.


Amb una plantilla que ha patit pocs retocs, amb l’arribada de Pol Franci, la sortida de Roc Pujadas i l’ascens des del juvenil de diversos jugadors, els canvis més significatius al conjunt manlleuenc han estat a la banqueta. Es farà càrrec de l’equip Arnau Casanovas, que fa dues temporades era l’entrenador de l’equip femení. El CP Manlleu, que s’ha quedat els dos últims cursos a les portes de l’ascens a OK Lliga, començarà la competició amb l’ambició de seguir i, aquesta vegada, culminar, la trajectòria de les últimes temporades a la categoria.


El Sant Just serà el primer rival dels osonencs, aquest dissabte a les 19:30h, en una OK Lliga Plata que no ha patit modificacions de calendari a causa de la covid-19, com si ha passat a l’OK Lliga femenina, i el Manlleu jugarà en un grup de dotze equips     amb desplaçaments a Galícia, Astúries i el País Basc.

Etiquetes:
Esports