25 d'abril de 2024

Àlex Garrido continuarà com a alcalde de Manlleu

El batlle ha reconsiderat la seva dimissió i afirma la seva intenció «d'exhaurir el mandat que se'm va encomanar»

Raimon Roma 8 d'octubre de 2020 a les 12:55
Àlex Garrido seguirà a l'alcaldia | ACN

Àlex Garrido continuarà com a alcalde de Manlleu. El batlle ha canviat la decisió que havia pres divendres passat i seguirà a l’alcaldia del municipi.


En un comunicat, Garrido explica que ha reconsiderat la seva decisió després de veure la mobilització del passat dilluns i del suport que ha rebut els últims dies. “He decidit mantenir i refermar el meu compromís amb la ciutadania de Manlleu i exhaurir el mandat que se’m va encomanar”, ha dit l’alcalde de la ciutat. Després de passar un parell de dies a Montserrat, el batlle ha canviat d’opinió després de “la setmana més intensa de la meva vida”.


En el comunicat, el protagonista torna a denunciar la problemàtica de difondre un vídeo d’aquestes característiques per les xarxes socials, remarcant que “cal impedir que persones amb talent evitin posar-lo al servei dels seus conciutadans com a càrrecs electes per por d’un risc que aquesta setmana s’ha fet evident”. Per aquest motiu, Garrido portarà al ple de l’Ajuntament de Manlleu d’aquest mes d’octubre una proposta al conjunt del país per acollir una jornada de reflexió col·lectiva per abordar el debat dels límits entre la vida pública i la privada dels representants polítics.


El comunicat conclou amb un missatge cap a la ciutadania. “Des d’ara mateix, i al costat del meu equip, reprenc amb més empenta que mai la tasca de fer de Manlleu una ciutat millor cada dia, encara més en aquesta situació social i sanitària que enfrontem”.


Els esdeveniments van començar divendres passat, 2 d’octubre. Un vídeo on se’l veu en estat d’embriaguesa en un restaurant de Platja d’Aro el passat mes de juliol, el qual es va fer viral amb poques hores, va provocar una “dimissió irrevocable” de Garrido, tal com afirmava en un comunicat. Durant el cap de setmana, el batlle va rebre mostres de suport de diverses personalitats polítiques i altres grups del consistori així com, ell explicava, centenars de missatges al seu telèfon.

Etiquetes:
Política Municipal