26 d'abril de 2024

El derbi osonenc acaba en empat (2-2)

La victòria s'escapa de les mans de l'AEC Manlleu per un gol de l'UE Vic en l'últim sospir

Albert Vilella 10 d'octubre de 2020 a les 18:36
Gran actuació de Raúl Campayo que porta quatre gols en dos partits | elter.net

El Municipal de Vic ha acollit aquesta tarda el primer derbi osonenc de la temporada a Primera Catalana. La segona jornada ha enfrontat l’UE Vic contra l’AEC Manlleu. El conjunt entrenat per Manel Sala s’ha mantingut gairebé tot el partit per davant en el marcador, però el final el Vic ha aconseguit esgarrapar l’empat.

Els primers minuts de l’enfrontament han sigut complicats per l’equip manlleuenc, durant el primer quart d’hora de partit els vigatans han tingut quatre oportunitats de gol, que no s’han materialitzat gràcies a la gran actuació d’Iván González. Per part del conjunt entrenat per Manel Sala, només hi ha hagut dues rematades desviades de Raúl Campayo. Tot ha canviat amb el primer gol. El minut 20, Dídac Serra ha centrat una pilota, que Pol Coll ha pogut controlar, aquest s’ha escapat del seu defensor, que acabat cometent el penal. Raúl Campayo ha sigut l’encarregat de llençar-lo i de marcar el primer gol pel Manlleu.

Canvi de tornes. Després del gol, l’equip visitant ha guanyat control sobre el partit. El Manlleu ha trobat l’estabilitat, la possessió de pilota i la calma que li feia falta als primers minuts. Malgrat això, ha sigut l’equip rival qui ha aconseguit marcar. Aleix Feixas ha posat l’empat al marcador al minut 34 (1-1).

La segona part no podria haver començat millor pels interessos manlleuencs. Pràcticament a l’inici del segon temps, el 9 del Manlleu ha tornat a superar a Solanich. Gairebé sense angle, Raúl Campayo s’ha tret de la màniga un gol, rematant la pilota amb la puntera de la bota (1-2). A partir d’aquí l’UE Vic ha anat guanyant control i possessió, a mesura que han avançat els minuts, el seu domini ha crescut. Finalment, al minut 90, a pocs instants per acabar el partit, un xut ha impactat al genoll de Joel Puntí, que ha marcat en pròpia porteria. La rematada de Dani Erencia ha sigut l’última oportunitat de gol del partit.

Una victòria, un empat i el diumenge de la setmana que ve l’AEC Manlleu s’enfrontarà a casa contra La Jonquera UE.