26 d'abril de 2024

Tercera victòria i tercera jornada sense encaixar cap gol (4-0)

El CP Manlleu va aconseguir superar la gran muralla defensiva de l'HC Borbolla i segueix sent líder del seu grup

Albert Vilella 11 d'octubre de 2020 a les 10:23
Maria Díez, Nara López i Ona Castellví van ser les autores dels gols manlleuencs | elter.net

La tercera jornada de l’OK Lliga Femenina va enfrontar aquest dissabte el Magic Studio CP Manlleu i l’HC Borbolla. El partit va tenir un clar domini manlleuenc. Les jugadores entrenades per Jordi Boada van imposar el seu joc i van tenir moltes oportunitats de gol. Fins a cinc cops es va estavellar la pilota al pal de la porteria rival.

L’encert de cara a porteria segueix sent un deure pendent de l’equip manlleuenc, que, malgrat això, va aconseguir una victòria contundent i, una vegada més, sense encaixar cap gol. Tres partits i zero gols en contra.

La primera part va començar amb un gol matiner de Maria Díez. No havien transcorregut ni dos minuts, que a l’electrònic ja brillava l’1 a 0 favorable al Manlleu. A partir d’aquí les gallegues es van tancar al darrere. Tot i això, en diverses ocasions l’equip local va aconseguir travessar la línia de defensa, però sense aconseguir marcar. La portera rival, Fernanda Tapia, va fer una gran primera part. Al descans, el resultat seguia sent el mateix, un gol solitari marcat a l’inici.

Al segon temps el Manlleu va jugar més obert, obligant les jugadores rivals a desplaçar-se i, d’aquesta manera, obrir alguns espais a la muralla defensiva del Borbolla. Els primers minuts, un calc de la primera part. Aquest cop va ser Nara López qui va marcar pocs instants després d’haver sonat el xiulet. Quatre minuts després, ho feia Ona Castellví (0-3).  L’oportunitat més clara del Borbolla va ser una falta directa que, finalment, no es va materialitzar. L’ofensiva del Manlleu no es va aturar ni un moment i la insistència va acabar donant els seus fruits. Quan faltaven quatre minuts per acabar el partit, Nara López va marcar el seu segon gol i va posar el 4 a 0 al marcador.

L’entrenador del CP Manlleu, Jordi Boada, va destacar la bona defensa del seu equip. Maria Díez va explicar que fan molta feina de “vídeo” durant la setmana, que s’exigeixen i s’analitzen molt i que estan treballant per arribar a la seva millor versió. La setmana que ve el Manlleu s’enfrontarà contra el Cuencas Mineras.