27 d'abril de 2024

Primer partit oficial suspès per un club manlleuenc a causa del coronavirus

El CP Manlleu va ajornar el duel contra el Sant Just per un jugador amb símptomes, que va resultar ser negatiu

elter.net 13 d'octubre de 2020 a les 13:21
El CP Manlleu s'haurà de posar d'acord amb el Sant Just per recuperar el partit | CP Manlleu

Tots els clubs i esportistes de Manlleu saben des de fa setmanes que la competició, atípica com la que més, podria patir modificacions i ajornaments a causa de la covid-19 en qualsevol moment.


El primer equip de la ciutat que va haver d’ajornar un partit oficial va ser, dissabte passat, el CP Manlleu Embotits Solà. El club va anunciar hores abans del duel que havia de disputar contra el Sant Just que un jugador de l’equip havia tingut símptomes el dia anterior i que, per precaució i a l’espera de conèixer els resultats, es van veure obligats a suspendre el partit corresponent a la jornada 1 de l’OK Lliga Plata. El jugador en qüestió va donar negatiu i per tant no s’han de prendre mesures amb la resta de companys de l’equip. Ara, Manlleu i Sant Just s’han de posar d’acord per recuperar el partit que s’havia de disputar dissabte.


El duel del CP Manlleu masculí és el primer de competició oficial que s’ha suspès per un conjunt manlleuenc en aquest inici de les competicions. Ni els equips de l’AEC Manlleu, ni del CEFS Manlleu ni el CP Manlleu femení han tingut problemes per disputar les primeres jornades de les seves categories.

Etiquetes:
Esports