26 d'abril de 2024

Les competicions esportives d'àmbit català se suspenen durant quinze dies

Els clubs manlleuencs veuen aturades les competicions menys els equips sèniors del CP Manlleu, que seguiran jugant

elter.net/ACN 14 d'octubre de 2020 a les 12:40
Les competicions oficials, aturades quinze dies | CT Manlleu

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) va anunciar l'aturada de les competicions esportives d'àmbit català durant 15 dies “per ajudar a contenir els brots del coronavirus”.


Així, segons aquesTa institució tots els encontres federats, escolars o privats quedaran suspesos els dos pròxims caps de setmana, per bé que sí es podran continuar fent els entrenaments aplicant mesures de seguretat. Segons la UFEC, aquesta decisió haurà de ser validada per un jutjat i no afectaria els entrenaments, però sí als gimnasos, que funcionaran al 50% de l'aforament i amb cita prèvia. Els enfrontaments ajornats s’hauran de recol·locar al calendari.


La mesura afecta clubs manlleuencs com l’AEC Manlleu, el CEFS Manlleu o el CT Manlleu, que han vist aturades les competicions amb alguns partits oficials ja disputats aquesta temporada. En canvi, els equips sèniors del CP Manlleu, tant el femení com el masculí, continuaran jugant els dos pròxims caps de setmanes partits d’OK Lliga i OK Lliga Plata perquè aquestes competicions depenen de la Federació Espanyola de Patinatge i no són de competència catalana.


Les federacions esportives catalanes demanen que l’aturada sigui només de dos caps de setmana, tal com s’ha plantejat, i que després es pugui retornar a l’activitat. “Si en 15 dies no ha millorat la corba, hauríem de poder obrir la competició federativa. Demanem que, si no és el cas, que es pugui excepcionar la pràctica esportiva federada per garantir la normalitat esportiva al país”, ha subratllat Esteva.

Etiquetes:
Esports