26 d'abril de 2024

Can Puget acull l'acte de veredicte del XXVI Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu 2020

El primer premi està dotat en 500 euros i la publicació de l'obra per Témenos Edicions

elter.net 15 d'octubre de 2020 a les 10:12
El primer premi està dotat amb 500 euros i la publicació del llibre

L’Ajuntament de Manlleu convoca cada any el Premi de narrativa Ciutat de Manlleu amb l’afany de fomentar la narrativa: novel·la breu, conte unitari o relat.


Estava previst que l’acte de lliurament del premi es fes per Sant Jordi, però aquest es va posposar a causa de l’estat d’alarma. Finalment es farà aquest divendres, 16 d’octubre, a la sala d’exposicions de Can Puget.  Enguany han optat al premi 36 treballs i ja s’ha informat les persones guanyadores i als finalistes. El primer premi està dotat de 500 € i la publicació de l’obra per Témenos Edicions. També es donarà un accèssit a la millor obra d’autor/a local dotat de 300 € i la publicació de l’obra per Témenos Edicions.


A banda dels guanyadors, s’escolliran tres obres més que seran publicades en un llibre recull per Témenos Edicions. L’objectiu del certamen és retre homenatge a la literatura com a vehicle de l’expressió humana.  L’acte es farà seguint la normativa de seguretat, és a dir, amb aforament limitat i ús obligatori de mascareta.

Etiquetes:
Cultura