24 d'abril de 2024

L'Ajuntament de Manlleu revalida el reconeixement d'Administració Oberta

Es reconeix la tasca del consistori en transformació digital, govern obert i transparència

elter.net 16 d'octubre de 2020 a les 11:23
Els indiciatius d'Infoparticipa valoren i puntuen la transparència informativade la comunicació pública | elter.net

Manlleu obté el segon lloc en els reconeixements Administració Oberta que lliura el Consorci AOC als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.


Al mateix temps, també ha obtingut de nou el segell Infoparticipa amb el 100% d'indicadors positius. Es tracta de dos reconeixements que premien la seva tasca en la transformació digital, el govern obert i la transparència.  D’una banda, el Consorci AOC atorga cada any els reconeixements Administració Oberta a les administracions locals catalanes capdavanteres en administració digital i govern obert i enguany ha reconegut a la ciutat de Manlleu amb el 2n lloc de la seva categoria, municipis d’entre 20.001 i 50.000 habitants.


L’avaluació del grau de maduresa de transformació digital dels ens locals d’un territori és una iniciativa única i innovadora, tant a nivell estatal com internacional. S’analitzen els principals indicadors dels governs digitals i oberts, i es fa només a partir de dades objectivables. Les fonts d’informació són l’anàlisi de les webs de les administracions locals i la informació facilitada pels propis ens locals i proveïdors d’aplicacions que es contrasta.


D’altra banda, aquest és el setè any consecutiu que l’Ajuntament de Manlleu és avaluat segons els indicadors d’Infoparticipa, que  valoren i puntuen la transparència informativa i la qualitat de la comunicació pública. Per quart any consecutiu Manlleu obté un 100% d’indicadors positius i per tant és un dels 36 ajuntaments catalans que obté el segell amb tots els indicadors positius.

Etiquetes:
Societat