26 d'abril de 2024

El Magicstudio CP Manlleu busca continuar amb el ple de victòries a l'OK Lliga a Astúries

El masculí havia de jugar a Vilafranca però el partit queda suspès per un positiu al conjunt penedesenc

Raimon Roma 16 d'octubre de 2020 a les 18:17
Les manlleuenques volen seguir invictes a Astúries | CP Manlleu

La quarta jornada de l’OK Lliga femenina porta el Magicstudio CP Manlleu aquest diumenge a disputar el seu partit a la pista del Cuencas Mineras, a Astúries.


El conjunt entrenat per Jordi Boada ha sumat tres victòries en els tres primers partits de lliga, en tots ells, deixant també la porteria a zero. Les manlleuenques volen continuar en aquesta bona dinàmica de resultats davant el Cuencas Mineras asturià, quart a la classificació amb sis punts i un balanç de dues victòries i una derrota. Un d’aquests triomfs el van aconseguir la setmana passada, també a casa, davant l’Alcorcón.


Serà el segon desplaçament lluny de la temporada per les manlleuenques i el segon lluny de Catalunya, després de guanyar fa dues setmanes a la pista del Las Rozas (0-3). El Manlleu lidera des de la primera jornada en solitari la competició i ha posat la directa cap a la segona fase de l’OK Lliga especialment mostrant una gran solvència defensiva. El partit a la pista del Cuencas Mineras es disputarà aquest diumenge a les 12:30h.


Per segona setmana consecutiva, el partit del CP Manlleu masculí ha quedat suspès


La covid-19 ha trastocat els plans d’inici de temporada pel CP Manlleu Embotits Solà. El sènior masculí de l’entitat ha conegut aquest divendres que el partit que havia de disputar aquest cap de setmana a la pista del CP Vilafranca, corresponent a la segona jornada de l’OK Lliga Plata, ha quedat suspès per un cas positiu al conjunt del Penedès.


La setmana passada el conjunt manlleuenc tampoc va poder disputar la primera jornada, a causa d’un possible cas a l’equip que finalment va donar negatiu. Caldrà esperar una setmana més per veure, si no hi ha més imprevistos, el debut del CP Manlleu a l’OK Lliga Plata.

Etiquetes:
Esports