25 d'abril de 2024

El Magicstudio CP Manlleu rep la suspensió del partit contra el Cuencas Mineras quan ja volava cap a Astúries

El club manlleuenc va comunicar que aquest dilluns es reunirà per estudiar el cas

elter.net 19 d'octubre de 2020 a les 16:27
En total nou jugadores, dos entrenadors i un delegat s'han desplaçat fins a Astúries | CP Manlleu

El partit entre el CP Cuencas Mineras i el Màgic Studio CP Manlleu es va anul·lar. El dimarts passat, un membre del cos tècnic del club asturià va presentar símptomes de covid-19, però el club no ho va comunicar a la Federació Espanyola de Patinatge fins a la matinada de divendres a dissabte. Al matí de dissabte, quan l’equip entrenat per Jordi Boada ja volava cap a Astúries, van rebre la notícia de la suspensió.


La cronologia dels fets és la següent: el dimarts un membre del cost tècnic del Cuencas Mineras presenta símptomes, però fins al dijous no es fan els PCR a tot l’equip. El divendres es comuniquen els resultats, les jugadores donen negatiu, però el membre del cost tècnic surt positiu de covid-19. El club asturià no comunica aquests fets a la Federació Espanyola de Patinatge fins a la matinada de divendres a dissabte. L’equip manlleuenc baixa de l’avió ja a Astúries i li arriba la notícia de la suspensió del partit que s’havia de jugar diumenge a les 12:30h, corresponent a la quarta jornada de l’OK Lliga Femenina.


El Club Patí Manlleu considera que “algú no ha complert amb els protocols establerts per la covid”. Per les xarxes socials també ha comunicat que aquest dilluns el club es reunirà per estudiar el cas i prendre totes les mesures necessàries per a la defensa dels drets de les jugadores.

Etiquetes:
Esports