26 d'abril de 2024

Obres a la rotonda de l'avinguda Roma cruïlla amb carrer del Ter

Les actuacions tenen per objectiu millorar la mobilitat dels vianants i reduir la velocitat dels vehicles

elter.net 18 d'octubre de 2020 a les 13:20
Es preveu que les obres tinguin una durada d'unes quatre setmanes | elter.net

Els treballs de millora a la rotonda de l’avinguda de Roma cruïlla amb carrer del Ter iniciaran demà. Està previst que les obres tinguin una durada d’unes quatre setmanes, però aquestes no afectaran el trànsit.


Seguint les indicacions del Pla de Mobilitat de Manlleu, les actuacions serviran per ampliar les voreres que envolten la rotonda. D’aquesta manera es millorarà la mobilitat de les persones que van a peu, però també l’accessibilitat als passos de vianants i la visibilitat d’aquells que els utilitzin.


Per altra banda, les obres també busquen estrènyer l’asfalt per tal de provocar l’efecte “embús” i reduir la velocitat dels vehicles que circulen per la via, una estratègia que aquí a Manlleu també s’ha aplicat en les millores al passeig de Sant Joan i, tal com explica Enric Vilaregut, regidor d’Urbanisme; “ha donat bons resultats i és una alternativa als bots”.


Els treballs en l’àmbit de la rotonda també van en sintonia amb el carril bici, que en un futur està previst que travessi tota l’Avinguda Roma, i que encara reduirà més l’asfalt.  

Etiquetes:
Societat