24 d'abril de 2024

Retirada d'amiant per minimitzar riscos ambientals i de salut

Els treballs s'han realitzat al Molí de Miarons, a l'edifici de la brigada i en un magatzem del Passeig del Ter

elter.net 22 d'octubre de 2020 a les 10:00
Els treballs es van realitzar la setmana passada | elter.net

Entre els dies 14 i 16 d’octubre es van realitzar treballs per part d’una empresa autoritzada amb la finalitat d’aconseguir una millora ambiental i minimitzar el risc que l’amiant comporta per la salut.


Es van fer a tres edificis municipals situats al Passeig del Ter. Els residus d’amiant s’han retirat del Molí de Miarons, de la brigada municipal i d’un magatzem proper. Les operacions han consistit a retirar materials d’aïllament i de la construcció presents en aquests edificis que contenien amiant com ara teulades i canals i s’han dut a terme per part d’empreses inscrites al RERA (Registre d’Empreses amb Risc d’Amiant). Finalment els residus d’amiant s’han transportat i gestionat de forma correcta a través d’empreses autoritzades per l’Agència de Residus de Catalunya.


L’objectiu de les actuacions ha estat aconseguir una millora ambiental i una minimització del risc que els residus d’amiant comporten per a la salut pública. El pressupost total dels treballs ha estat de 10.587,50€ i s’ha finançat amb ajuts concedits per part de l’Agència de Residus de Catalunya.


 


 

Etiquetes:
Societat