25 d'abril de 2024

Noves mesures per a comerços per frenar els contagis de covid-19

De 22 a 7h no podran obrir establiments com comerços 24 hores o establiments annexos a les gasolineres

elter.net 22 d'octubre de 2020 a les 17:06
Els supermercats de 24 hores hauran de tancar a les 22h | ACN

Aquest dimecres es va publicar una nova ordre de mesures que afecten els comerços d'obertura les 24h i altres establiments, així com a la formació que es fa en Centres Cívics.


Es van aprovar una sèrie de mesures per frenar la desescalada de la covid-19 al nostre país. Un dels últims afectats són els comerços que obren les 24h, botigues de conveniència, establiments comercials annexos a gasolineres, establiments de menys de 300 m² de superfície de venda i establiments comercials ubicats en municipis turístics. Aquests hauran de tancar de 10 de la nit a 7 del matí. També se suspèn l’obertura dels equipaments cívics excepte centres oberts, serveis de caràcter socioeducatiu, activitats amb interès per a persones vulnerables i activitats que suposin un servei terapèutic. Tot el que no sigui estrictament necessari s’haurà d’anul·lar i també activitats culturals i tallers.


D’altra banda, una modificació de l’anterior resolució permetrà a les àrees de servei d’autopistes i altres vies seguir prestant servei de restauració en modalitat d’entrega però sense fer ús d’espais de restauració.

Etiquetes:
Societat