26 d'abril de 2024

Estela Vázquez és escollida primera secretària del PSC Manlleu-Vall del Ges

La regidora a Manlleu agafa el càrrec amb l'objectiu d'enfortir el «projecte d'ampliació de la militància»

elter.net 22 d'octubre de 2020 a les 18:55
Estela Vázquez (centre), al costat de Toni Poyato i Marta Moreta, regidors a Manlleu del PSC

La regidora del Partit de Socialista de Manlleu al consistori manlleuenc, Estela Vázquez, va ser escollida per unanimitat aquest dimecres primera secretària del PSC Manlleu-Vall del Ges.


La de Vázquez va ser l’única candidatura que es va presentar en una assemblea de militants per a la renovació de càrrecs de la comissió executiva comarcal realitzada de forma telemàtica. Els estatuts del PSC estableixen que els òrgans territorials s’han de renovar un cop celebrat el Congrés Nacional del partit, encara que a causa de la covid-19 aquest fet es va ajornar fins aquest dimecres. La nova primera secretària del PSC Manlleu-Vall del Ges afirma que el seu objectiu és “continuar enfortint l’organització amb un projecte d’ampliació de la militància” i que “des de l’agrupació també volem coordinar els municipis amb el seu entorn, creant iniciatives locals que fomentin el desenvolupament local per tenir uns millors pobles per viure-hi”.


Finalment, Estela Vázquez va recalcar que “no podem deixar de banda que, després d’anys de desgovern a Catalunya, tenim una molt bona oportunitat al febrer per trencar amb la inactivitat política que el procés ha fomentat i començar a mirar pel benestar dels catalans”, fent referència a les eleccions del Parlament de Catalunya del pròxim mes de febrer.

Etiquetes:
Política Municipal